Vad en genomtänkt inredning kan göra för ert företag:

  • Trivsamma och funktionella lokaler
  • Nöjdare kunder och medarbetare
  • Effektivare arbetssätt
  • Bättre ergonomi och akustik
  • Starkare varumärke
  • Ökad lönsamhet

Dessa är några vanliga exempel på hur en genomarbetad inredning kan lyfta ett företag. Är du nyfiken på vad jag kan göra för er?

Lyssna på podden!

När jag fick förfrågan om att vara med i podden Presentation (Skills) in Plain English som handlar om kommunikation var jag först tveksam då jag inte tänkte att det var mitt expertområde. Tills jag insåg att det var ju precis vad det var!

En inredning kommunicerar och sänder ut sitt budskap dygnet runt! När jag väl insett det kunde jag inte annat än tacka ja.

Är du nyfiken på vårt 15 min långa samtal och vad vi pratade om så klicka på knappen nedan.

" Jag älskar att hjälpa företag att utveckla sin verksamhet och sitt varumärke med genomarbetad inredning och samtidigt skapa härliga och funktionella  miljöer där människor trivs. "

Vill ni att kontoret passar ert företag ännu bättre?

Dessa tider när det ibland finns lite mer tid passar jättebra att börja en inredningsprocess. Alla eller de allra flesta möten och processer kan vi ta digitalt - alltifrån digitala enkäter till webbmöten och ibland t.o.m. platsbesök.  


Jag hjälper er gärna. Hör av dig så pratar vi om hur vi kan lägga upp och påbörja just ert projekt.

 

Hjälp med ergonomiska arbetsplatser hemma

Hur säkerställer du att dina medarbetare mår bättre, undviker onda axlar, nackar eller armar och samtidigt blir mer effektiva? Vad kan man göra för att få bättre ergonomi på sin hemarbetsplats nu när så många jobbar på distans?

För att hjälpa till i dessa tider erbjuder jag nu ett paket där det ingår enkät, samtal med tips, sammanfattning med åtgärder och ett par bonusar.