Jentzen Arkitektkontor skapar vackra och funktionella miljöer för att inspirera till enklare och härligare liv

 

Välkommen till mig och Jentzen Arkitektkontor

 

Som erfaren inredningsarkitekt hjälper jag företag att utveckla sina verksamheter och varumärken med genomarbetade inredningar och samtidigt skapa härliga miljöer där människor trivs.

Under uppväxten påverkades jag mycket av miljöerna jag vistades i. Jag kunde må bättre eller sämre beroende på hur omgivningen såg ut. Hemifrån var jag van vid omsorg om färgsättning, detaljer och funktioner. Hos klasskompisar insåg jag att det jag sett som naturligt inte är lika självklart för alla.

Ända sedan jag som liten lekte och byggde mysiga kojor i skogen, gjorde attraktiva skyltfönster som dekoratör och nu skapar funktionella och fina lokaler så har det rumsliga och trivsamma varit ledstjärnor. Nu vill jag hjälpa människor och företag att ha glädjen av stödjande och positiva miljöer.

Efter utbildningen på Konstfack i 5 år arbetade jag med att skapa Street Restaurang och Designmarknad, jobbade på WSP och Nyréns Arkitektkontor.

När jag tog steget och lämnade de större arkitektkontoren efter nästan 15 år, blev min vision att jobba tätt ihop med ledningsgrupper och implementera deras vision från Ax till limpa - att hjälpa dem att spegla verksamheten i en trivsam miljö som attraherar både kunder och medarbetare.


 


Som ni vet handlar ert varumärke inte bara om era produkter eller tjänster. Att investera i professionell inredning förstärker upplevelsen av ert koncept och hjälper kunderna att lättare förstå värdet av det ni erbjuder.

Vi lägger ambitionsnivån där ni vill och skapar ett hållbart koncept tillsammans som kan hjälpa er att nå önskade kunder och öka er lönsamhet.

Baserat på dialog och analys utifrån era behov och önskemål sammanfogas en funktionell helhet som lyfter fram det ert företaget vill utstråla. Det förbättrar upplevelsen och användningen av byggnaden för medarbetare, kunder och besökare.

För mig är den personliga kontakten viktig, att samarbeta och göra det som är bäst för just ert företag. Alla är vi unika, så även företag. Hur fungerar er verksamhet? Vilka är era visioner? Vad vill ni uppnå?

Hör av er så pratar vi vidare.

 

Kristina Jentzen
Inredningsarkitekt, SIR MSA

Har du intresserad av att få hjälp, är nyfiken på mer eller något helt annat - ring mig på 08-550 168 08 eller 070-786 56 50 eller maila i formuläret nedan.