Välkommen till mig och Jentzen Arkitektkontor

Min mission är att hjälpa både nya och etablerade tjänste- och serviceföretag att utveckla sin verksamhet med genomarbetade inredningar och samtidigt skapa härliga miljöer där människor trivs. Det är otroligt roligt och känns verkligen meningsfullt.

Jag älskar att skapa vackra, funktionella och trivsamma miljöer som höjer ert företags varumärke, ger er nöjdare medarbetare och kunder och som hjälper er att nå era mål.

Baserat på dialog och analys utifrån era behov och önskemål sammanfogas en helhet som lyfter fram det ert företaget vill förmedla och utstråla. Det förbättrar upplevelsen och användningen av byggnaden för medarbetare, kunder och besökare. Det är en inredning som gör skillnad.

För mig är den personliga kontakten viktig, att samarbeta och att göra det som är bäst för just ert företag. Alla är vi unika, så även företag. Hur fungerar er verksamhet? Vilka är era visioner? Vad vill ni uppnå?  

Det behöver inte vara dyrt eller krångligt med inredning. Att säkerställa att färger och material harmonierar och är lämpliga för din verksamhet är viktigare än att det är dyr design. Vi lägger ambitionsnivån precis där ni behöver och skapar ett hållbart koncept tillsammans som kan hjälpa er att nå önskade kunder och öka er lönsamhet.  


 


Jag heter Kristina Jentzen och är utbildad inredningsarkitekt. Min passion är att skapa inredningsmiljöer där både arbetsro och fokus kan paras med mötesplatser som inbjuder till behaglig och inspirerande samvaro. Det innebär bl.a. skönhet och harmoni i färgsättning, behagligt ljus och sittvänliga möbler.  

Jag gillar modern design och jobbar med möbler, textilier och färgsättning som andas samtid och som är långsiktigt hållbart och framförallt funktionellt och tydligt stärker varumärket.  

När jag tog steget och lämnade de större arkitektkontoren efter nästan 15 år, blev min egen vision att få jobba tätt ihop med företagsledare och implementera deras vision från Ax till limpa. Att få hjälpa dem att spegla verksamheten i en trivsam miljö som attraherar både kunder och medarbetare.  

Jag jobbar för att människor verkligen skall trivas i lokaler som de tillbringar mycket tid i t.ex. arbetsplatser och i miljöer som de besöker för att få ny inspiration, kraft och glädje. Jag är övertygad om att en väl utformad miljö spelar stor roll för helhetsupplevelsen.

Inredningen kan avgöra en verksamhets framtid. Det handlar inte bara om era produkter eller tjänster. Att investera i professionell inredning förstärker upplevelsen av ert koncept och hjälper kunderna att lättare förstå värdet av det ni erbjuder.  

Har du intresserad av att få hjälp, är nyfiken på mer eller något helt annat - ring mig på 08-550 168 08 eller 070-786 56 50 eller maila i formuläret nedan.